contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

VOX WM1075-YTQ

15,490.00ден 13,190.00ден

Категорија:

Опис

 

Категорија Машини за перење алишта
Boja Bela
Off позиција Да
Бројот на превртување на центрифугата 1000 rpm
Бројот на програмите 15
Вкупна тежина 64 кг
Волумен на барабанот 49 л
Годишна потрошена вода (l) 10337
Годишно потрошена енергија (kWh) 172
Дименѕије апарата (ШxВxД) 597x845x527 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 641x881x577 мм
Екран ??
Ефикасност на перењето A
Ефикасност на центрифугата C
Заштита од истурање Да
Класа на енергија A+++
Количината на товарот (40 ft HC контејнер) 216 ком
Максимален капацитет за перење 7 kg
Нето тежина 62.5 кг
Ниво на бучавата ( перењето ) 58 dB
Ниво на бучавата ( центрифугата ) 76 dB
Програми Cotton Pre-Wash 60°C, Cotton Eco 60°C, Cotton Eco 40°C, Eco 20°C, Synthetics, Wool, Allergy Safe, Quick 15min/30°C, Rapid 60min/60°C, Mix, Hand Wash, Rinsing, Spin/Drain, Outdoor, Jeans
Систем за контролирање на дисбалансот Да
Технологија A+++, Daily 60°C / 60min, Eco-logic system, Unbalance control system, Veliki displej, Брзо перење 15 минути, Греач обложен со никел, Заштита од алергии, Ладно перење 20C, Сигурно заклучување
Тип на машини Машина за перење алишта
Функционални тастери Копче за поднесување на температурата на перење, копче за поднесување на центрифугата, копче за одложен старт, копче почеток/пауза

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани