contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

АПАРАТ ЗА ПАЛАЧИНКИ МАКС

1,790.00ден

Категорија: Tag:

Опис

Моќност: 1000w
Прилагодлива контрола на температурата
Нелеплива плоча лесна за чистење
Керамичка навлака
Светилка за вклучено и спремно за работ
Куќиште отпорно на топлина
Дијаметар на плочата: 30см
Додатоци: т-вилушка, дрвена шпатула

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани