contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

АПАРАТ ЗА ПУКАНКИ СЕВЕРИН

1,950.00ден

Опис

Моќност: 1200 W
Подготвува пуканки со топол воздух за приближно  2,5мин
Проѕирен капак со интегрирана лажица за полнење
Оn-off копче
Ппилот светло
Гумени ногарки
Димензии (ШxВxД): 218mm x 282mm x 146mm

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани