contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Телесна вага Adler AD 8122

790.00ден

Опис

Капацитет на мерење 150 кг;
Градирање d=100g;
Подлога напаревна од 6мм  сигурносно стакло;
Голем ЛЦД екран;
Автоматско поставување на нула;
Автоматско икслучување;
Индикатор за ниско ниво на батерија;
Индикатор за преоптеретување;
Нов и елегантен дизајн;

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани