contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Вградена плоча EBC 400 DB

9,790.00ден

Категорија:

Опис

Категорија Вградени плочи
Тип на монтажна плоча Стакло-керамика
Бројот на зоната на готвење 4
Рингла 1 Staklo-keramika 145 mm, 1200 W
Рингла 2 Стакло-керамика 145 mm, 1200 W
Рингла 3 Стаклоќерамична 180мм, 1800 вати
Рингла 4 Staklo-keramika 180 mm, 1800 W
Вкупна сила 6.5 kW
Технологија Сензорски копчиња, Гратис кабли за струја, Сигурно заклучување
Показател на топлината на грејните површини Da
Нето тежина 9,5 kg
Ширина на вградените мерки 560 mm
Длабочина вградена мера 490
Boja Црна
Вкупна тежина 10,25 kg
Гаранција 5 години
Дименѕијa на апарат (ШxВxД) 590x41x520

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани