contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ВИСЕЧКА ВЦ ШКОЛКА 2051C

9,450.00ден

Висечка вц школка со бакелитен капак со Soft close механизам

Опис

Димензии: 565x350x350mm
Бакелит капак / SOFT
Потекло: Кина

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани