contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ВИСЕЧКА ВЦ ШКОЛКА K813А

9,950.00ден

Висечка вц школка со PVC капак со Soft close механизам

Опис

ВИСЕЧКА WC ШКОЛКА K813А
Димензии: 585x415x410mm
Пластичен капак / SOFT
Потекло: Кина

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани