contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

ГРЕАЛКА ДИНАМИК 1200w

740.00ден

Опис

Moќност: 1200 W
2 јачини: 400W/1200W
Автоматска регулација на температурата
Термостат
Заштита од прегревање
Сигнална лампа
Боја: бела

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани