contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Депилатор 8618

920.00ден

Опис

 • Депилатор
  -Метални дискови за депилирање
  – Дискови кој се мијат со вода
  – Две брзини
  – Јастуче за пилинг
  – Две бои: зелена и розева
 • Производител: Бира

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани