contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Калорифер DYNAMIC 2kW

850.00ден 580.00ден

Опис

Моќност: 2000 W
2 степени на моќност
Користи вентилатор за издувување на топлината
Термо регулатор
Заштита од прегревање

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Калорифер DYNAMIC 2kW”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани