contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

КВАРЦНА ГРЕАЛКА САМДАН 3010

2,080.00ден

Опис

Моќност:2400W
Греачи: 4х600W
Сигурносен прекинувач
Вентилатор
Овлажнувач

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “КВАРЦНА ГРЕАЛКА САМДАН 3010”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани