contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Конвектор Schnider 2 KW

3,390.00ден

Опис

Моќност: 2000W
Термостат
Идеален за домашна употреба
Не го суши воздухот
Димензии на конвекторот во mm 710×440х125

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Конвектор Schnider 2 KW”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани