contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Конвектор Vaillant 1,5 KW

4,950.00ден

Опис

Моќност: 1500W
Термостат
Идеален за домашна употреба
Дозволена монтажа во купатила, IP24 заштита од капки вода
Не го суши воздухот
Димензии на конвекторот во см 43х58х8,5

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Конвектор Vaillant 1,5 KW”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани