contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

МАКС 22 ЦРНА АВТОМАТИК

2,790.00ден

Опис

Моќност: 1600W
Автоматска контрола на брзината
Автоматско враќање на кабел од 5 метри
2 пластични цевки
Флескибилно црево
Пластична четка со тркала
Платнена кеса
Четка за недостапни места
Боја црна

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “МАКС 22 ЦРНА АВТОМАТИК”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани