contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ АДЛЕР

1,590.00ден

Опис

Тип: Миксер
Моќност: 200W;
5 брзини;
Две обични маталки и две маталки за тесто;
Пластичен сад за матење

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани