contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

МИЈАЛНИК CERASTYLE ARTE

3,020.00ден 2,690.00ден

55cm – 2690 ден.
65cm – 3550 ден.
75 cm – 4050 ден.
85cm – 4490 ден.
100cm – 5350 ден.

Опис

Надграден мијалник за над плоча или мебел
10 години гаранција

Дополнителни информации

55cm

2690 ден.

65cm

3550 ден.

75cm

4050 ден.

85cm

4490 ден.

100cm

5350 ден.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “МИЈАЛНИК CERASTYLE ARTE”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани