contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Моноблок 2046

6,900.00ден

Опис

Моноблок изработен од А класа порцелан и PP капак со амортизер
Цена за моноблок со Бакелитен капак со Soft close механизам: 7590 ден.
Димензии:700x380x790mm
Симплон на: 25cm
Балтик на: 18cm

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Моноблок 2046”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани