contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Параван 120х80

9,390.00ден

Прозирно стакло – 9390 ден.
Мат стакло – 9950 ден.

Категорија:

Опис

  • Димензии: 100x80x190cm
  • Алуминиумски штелен профил
  • Прозирно калено 5мм стакло
  • Пластични рачки, тркала и магнети
  • Висина 190cm
    Во цената не е вклучена кадата

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани