contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Параван BL1002 во две бои

18,390.00ден

Категорија:

Опис

Димензии: 90x90x190cm
8mm Прозирно калено стакло
Лајсни и рачки изработени од челик кој не рѓосува
Дупли метални тркалца
Достапни бои – Хром и Rose Gold
Цена за Хром – 17.900 ден.
Цена за Rose Gold – 19.950 ден. / цена со попуст – 18.950 ден.

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани