contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ПАТНА ПЕГЛА СЕВЕРИН 3234

1,650.00ден

Опис

Моќност: 1000 W
Капацитет на садот за вода: 50 мл
Можност за пеглање со и без пареа
Вертикално пеглање, со вертикална пареа
Плоча од нерѓосувачки челик
Термостат

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани