contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Пегла за коса HC8001

690.00ден

Опис

 • Практичен апарат за рамнење на коса со пареа
  Снага 30W
  темп. 120º-180º
  Функција за афтоматска пареа за убаво рамнење и обликување
  Брзо загревање и 3 комплета плочки
  Заштита од прегревање Контролна сијалица за укл. пегла
 • Производител: Бира

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани