contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Пегла BIR 2288 KB-168

1,050.00ден

Опис

 • Парна пегла
  -2000W
  – Керамичко дно на пеглата
  – капацитет за вода – 300ml
  – Можност за подесување на јачината за пареа
  – Прскалка за пареа и вода
 • Производител: Бира

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани