contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Пегла BIR 288

720.00ден

Опис

 • Парна пегла
  -1400W
  – Инокс дно на пеглата
  – Должина на кабел 1,65m
  – Прскалка за пареа и вода
  – Можност за подесување на јачината
 • Производител: Бира

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани