contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Пегла BIR2588I

1,200.00ден

Опис

  • Парна пегла
    -2000W
    – Капацитет за вода 280ml
    – Можност за подесување на јачината за пареа
    – Прскалка за пареа и вода
  • Производител: Бира

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани