contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Сифон за веш машина со пониклована маска

180.00ден

Опис

  • Сифон за веш машина со пониклована маска
  • Состав: пластика
  • Флексибилен
  • Потекло: Босна

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Сифон за веш машина со пониклована маска”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани