contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Сифон за туш када

  • Состав: мека гума, метал и пластика
  • флексибилна
  • Потекло: Босна

Опис

  • Состав: мека гума, метал и пластика
  • Флексибилен
  • Потекло: Босна

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани