contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ТОСТЕР ДВОПЕК СЕВЕРИН 2514

2,560.00ден

Опис

Тип – ТОСТЕР ДВОПЕК
850 W
Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик
Интегриран греач за печење
Browning електронска контрола со сензор за температура
Функција за подгревање со пилот светло за повторно затоплување без дополнителен Browning
Висок лифт за лесно отстранување на леб
Копче за одмрзнување на леб со пилот светлина
Димензии (ШxВxД):271mm x 183mm x 155mm

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани