contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Тостер T75/WJ-021

795.00ден

Опис

  • Тостер
    -700W
    -Нелеплива површина
    -Термолизирани рачки
    -Контролна сијаличка за вклучување
  • Производител: Bira

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани