contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Туш кабина 8129

13,950.00ден

Туш када со кабина со димензии: 90x90x195cm

Категорија: Tag:

Опис

Туш када со кабина со димензии: 100x100x195cm
15cm висина на акрилна када. Туш кабината е изработена од матирани алуминиумски лајсни, сјајни рачки, калено прозирно и мат стакло со дебелина од 8mm.
Потекло: Кина

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани