contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ФЕН МАКС ХД 3306 БЕЛ

650.00ден

Опис

Мoќнoст:1600W
Темпераурни нивоа:2
Копче за ладен воздух
Кука за закачување

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани