contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ФЕН СЕВЕРИН 0163

750.00ден

Опис

Моќност:1200 W
2 брзини и топлински поставувања
Заштита од прегревање
Јамка за закачување
Боја: бело/црвена

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани