contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Фен GRUNDIG HD 6862

1,790.00ден

Опис

• Фен за коса
• Моќност:2000W
• 3 темпераури
• 2 Брзини
• Јонизација
• Турбо функција

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани