contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Фен Philips HP 8115

990.00ден

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Опис

1200W
Се затвара

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Фен Philips HP 8115”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани