contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Frigo 0,4-8l

  • Frigo  0,4l –
  • Frigo     1l –
  • Frigo     2l –
  • Frigo     3l –
  • Frigo     4l –
  • Frigo     6l –
  • Frigo     8l –

Опис

Сад за чување на храна Фриго Плус
Потекло : Србија
Произведува: Дрина
Достапни бои:

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Frigo 0,4-8l”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани