contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Челен параван 120х190см

7,200.00ден

Цена со мат стакло – 8000 ден.

Категорија:

Опис

Челен параван 120х190см
Дебелина на стакло 5мм
Опција прозирно или мат стакло

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани