contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ЧЕЛЕН ПАРАВАН SJ120/100CM

9,990.00ден

Челен параван 100x190cm

Категорија: Tag:

Опис

  • Димензии: 100x190cm
  • Дебелина на стакло 6mm
  • Прозирно калено стакло
  • Две лизгачки врати кои се движат кон лево и десно
  • Се монтира во двата правци (реверзибилна)
  • Напомена: цената важи само за параванот

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани