contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Чинија 12×12 – 24×24

  • Чинија 12×12 –
  • Чинија 16×16 –
  • Чинија 20×20 –
  • Чинија 24×24 –

Опис

Чинија 12×12, 16×16, 20×20, 24×24
Потекло : Србија
Произведува: Дрина
Достапни бои:

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Чинија 12×12 – 24×24”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани