contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Чинија Fibo 0,2l – 3/2l

  • Fibo  0,2l –
  • Kubo 0,4l –
  • Kubo 0,9l –
  • Kubo 1,8l –
  • Kubo 3,2l –

Опис

Чинија Fibo 0,2l – 3/2l
Потекло : Србија
Произведува: Дрина
Достапни бои:

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Чинија Fibo 0,2l – 3/2l”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани