contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Smederevac MBS 9 MRS

14,990.00ден 12,990.00ден

Опис

Smederevac MBS 9 MRS шпорет на цврсто гориво
Боја Бела
Моќност од 11KW
загревње на површина до 130м3
Големина на рерната: В:Ш:Д: 200:490:460mm
Големина на ложиште: В:Ш:Д: 195:200:400mm, одвод f120mm
Степен на искористеност 60/60 %
Гориво: Дрво, дрвени брикет и јаглен
Тежина: 84кг

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Smederevac MBS 9 MRS”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани