contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Airelec Paris Elec 15

5,100.00ден

Опис

Моќност: 1500w
Димензии: 44 x 64 x 8
Тежина: 5.1kg
Температура на подесување: +5 +35 * C.
Должина на кабел: 1,5m
Потекло: Франција
2 години гаранција

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Airelec Paris Elec 15”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани