contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

BEKO RDSA 240 K20 W

12,590.00ден 11,990.00ден

Опис

• Комбиниран фрижидер
• Автоматско одмрзнување
• Енергетска класа: A+
• Нето капацитет: 223L
• Капацитет на фрижидерот: 177L
• Капацитет на замрзнувачот: 46L
• Капацитет на замрзнување: 4kg/24h
• Потрошувачка на енергија дневно: 0.619kWh
• Потрошувачка на енергија годишно: 226kWh
• Ниво на бучава: 40dB
• Димензии: 147x54x60cm

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани