contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

BIRA HTX03

2,600.00ден

Опис

Правосмукалка со платнена вреќичка
– 1800W
– Капацитет 2,5L
– 4 слоен начин на филтрирање
– Регулатор на снага
– Метална цефка
– Додатоци: голема и мала четка
– Должина на кабелот 4,2m
– Автоматко повлекување на кабелот

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани