contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Cagla батерија за мијалник

2,550.00ден

  • Батерија за умивалник CM100

Категорија: Tag:

Опис

  • Батерија за умивалник CM100 топла-ладна вода
  • Со две црева
  • 35mm
  • Изработена од месинг со хромиран финиш
  • 5 години гаранција
  • Потекло: Турција

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани