contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Cagla висока батерија за кујна

5,650.00ден

  • Батерија за кујна CM105 топла-ладна вода
  • Со две црева
  • 35mm
  • Изработена од месинг со хромиран финиш
  • 5 години гаранција
Категорија: Tag:

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани