contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Cosmo батерија со средна лула

1,950.00ден

Батерија за умивалник BMK030

Категорија: Tag:

Опис

  • Батерија за умивалник BMK030 топла-ладна вода
  • Со две црева
  • 40mm
  • Изработена од месинг со хромиран финиш
  • 5 години гаранција

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани