contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Elif батерија за мијалник

4,100.00ден

  • Батерија за умивалник ELF100

Категорија: Tag:

Опис

  • Батерија за умивалник ELF100 топла-ладна вода
  • Со две црева
  • 40mm
  • Изработена од месинг со хромиран финиш
  • 5 години гаранција

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани