contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Elit Туш батерија

3,990.00ден

  • Туш батерија EL225

Категорија: Tag:

Опис

  • Туш батерија EL225 со црево држач и слушалка.
  • 40mm
  • Изработена од месинг со хромиран финиш
  • 5 години гаранција
  • Потекло: Турција

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани