contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Frigo Box 1

  • 2 x 1,2l 

Опис

Сад за чување на сендвичи Frigo Box 1
Потекло : Србија
Произведува: Дрина
Достапни бои:

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Frigo Box 1”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани