contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Frigo plus со преграда

  • 0,3 + 0,25l 
  • 0,5 + 0,3l   
  • 0,9 + 0,5l    

Опис

Сад за чување на храна Фриго Плус
Потекло : Србија
Произведува: Дрина
Достапни бои:

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Frigo plus со преграда”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани