contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Кујнска вага FUEGO EKCA-012

590.00ден

Опис

• Кујнска вага
• Дигитален LCD дисплеј
• Капацитет:3kg/6.6lb
• Автоматска нула, автоматско исклучување
• Електронски тајмер со одборјување
• Автоматски Zero reset

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани